SHOP

Bandcoaching

Om leden van aanbiddingsteams nog meer in hun kracht te zetten bieden wij groepstrainingen aan.

Band coaching


Ons doel met bandcoaching is dat jij en jouw team vrij en zelfverzekerd God kunnen aanbidden en de kerk kunnen dienen door je zang en spel. 

Daarom willen we ervoor zorgen dat elk lid van het aanbiddingsteam beschikt over de juiste kennis en vaardigheden en zijn of haar rol kent. Zo kun jij de aanbidding op een unieke manier versterken. Om leden van aanbiddingsteams nog meer in hun kracht te zetten bieden wij groepstrainingen aan. Dit kan eenmalig, maar we kunnen ook voor langere tijd meelopen om jullie te coachen. We gaan graag in gesprek om te kijken wat het beste past bij jullie als kerk. 

Tijdens de coaching behandelen we vragen als:  
• Wat is aanbidding?
• Wat is de rol van muziek in de kerk?
• Hoe bereid je je goed voor?
• Wat is jouw rol in het team? 
• Hoe speel je goed samen? 
• Hoe ga je om met zenuwen? 

Wij willen jou graag verder helpen groeien en aanvuren om vol passie God te aanbidden op de manier die bij jou en jouw kerk past.  

Wil je verder in gesprek om vrijblijvend te kijken of we iets voor jullie kunnen betekenen? Neem dan hieronder contact met ons op. 


Review
Delight worship is een band waar we al jaren een super fijne samenwerking mee hebben. Ze zijn zeer professioneel, denken mee over de invulling en zetten altijd wat goeds neer. De worship is altijd pakkend en neemt de zaal mee in aanbidding naar God. We zien dat de heilige geest door deze mooie mensen heen aan het werk is. Ook hebben we al 2 keer seminars gehad door Britt en Suzan in samenwerking met andere leden van Delight. Dit is ook goed bevallen en staat elke keer strek. Een mooie combinatie van kennis, eigen ervaringen, praktische handvatten en een actieve verwerking waardoor het eigen wordt. Al met al zeker aan te raden om met hun op wat voor manier dan ook samen te werken. "
 - Team Destination Vredekerk Den Haag - 

Word je hier enthousiast van? Neem dan contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
crossmenuchevron-down