SHOP

Delight Vocal Course

Online zangcursus voor christelijke zangers & zangeressen

Online zangcursus  

Wil jij (eindelijk) zelfverzekerd het podium op stappen? Of wil jij je zangskills verder ontwikkelen? Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je maar wat doet ‘zolang je die noot maar haalt’, maar vrij zijn om keuzes maken in hoe je zingt? Start dan met de Vocal Course

Wil jij?

  • Wil je meer controle over je stem? 
  • Wil je ontdekken hoe je mensen met jouw boodschap door een lied kunt raken? 
  • Wil je groeien in je zang of een goede basis leggen voor je start met zingen? 

Dan is deze cursus voor jou. 

Herken je dit?

  • Iedere keer dat je moet gaan zingen voor een groep of op een livestream dat je de dagen ervoor helemaal gek wordt van jezelf omdat je alles perfect wilt doen? (Maar stiekem allang weet dat dit toch niet haalbaar is omdat je…. Een mens bent!)  
  • Je een lied graag goed zou willen overbrengen naar mensen, maar niet goed weet hoe. En achteraf niet tevreden bent.  
  • Bang bent voor hogen noten in een lied en continu in je hoofd zit met de angst of je het gaat halen. 

 

Laten we samen aan de slag gaan!   

Wij verlangen ernaar dat jij blijdschap ervaart in het zingen. Dat je in alle rust en ontspannenheid kunt groeien en leren. Dat je in de kerk op het podium staat en ervaart dat je daar op je plek bent, omdat je weet wat je doet en dat jij iets te bieden hebt. Dat je kunt focussen op het aanbidden van God, omdat je weet dat dat zingen wel gaat lukken.  

Hoe werkt het?


EERST DIT
Maak bewust de keuze of deze cursus voor jou op dit moment de juiste keuze is. Ga na waar jij staat en waar jij op dit moment je energie en tijd aan kan besteden.  


DAN DIT
Heb je de keuze gemaakt om mee te doen aan deze cursus? Wat tof! Klik dan nu hier en meld jezelf aan.  


EN DAN KOMT DIT
Na je aanmelding ontvang je een welkomstmail en dan kun jij beginnen!  

Het programma kun je geheel op je eigen tempo volgen. Als jij het de komende weken heel erg druk hebt en twijfelt of nu de juiste timing is, geen probleem. Zo doet de één elke week een sessie en zet de ander elke maand een stapje verder.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS JE NA DE CURSUS... 

VERTROUWEN IN JEZELF ALS ZANGER/ZANGERES HEBT, OMDAT JE WEET WAT JE AAN HET DOEN BENT? 

JE KUNT FOCUSSEN OP HET AANBIDDEN VAN GOD, IN PLAATS VAN ALTIJD TE MOETEN FOCUSSEN OP HET ZINGEN ZELF? 

VOL ENTHOUSIASME AAN DE SLAG KUNT OP JOUW PLEK, OMDAT JE VOELT DAT JE DIT KUNT EN WEET HOE JE VERDER KUNT GROEIEN? 

Wat ga je leren?

Sessie 1: Houding & Ademhaling

Hoe je ademhaalt is één van de belangrijkste dingen tijdens het zingen. Het is een basis waar je op kunt steunen bij bijvoorbeeld hoge noten. We gaan aan de slag met de juiste manier van ademhalen en we gaan dit toepassen in een lied. Ook je houding tijdens het zingen komt aan bod. Zo zorgen we ervoor dat jij relaxed en sterk overkomt.

Sessie 2: Bubbelbuis 

Wij zijn echt onwijs enthousiast over de buis en merken elke keer weer hoe handig en nuttig hij is. Je kunt hem gebruiken voor het verzorgen, trainen en herstellen van je stem. We leren je hoe hij werkt en wat je er allemaal mee kunt. We sturen voor deze sessie een bubbelbuis naar je op, dus geen probleem als je er nog geen hebt.  

Sessie 3: Stemgebruik (deel 1) 

Je stem kun je op allerlei manieren inzetten. De één herken je aan zijn harde stem, de ander juist aan een hele zachte stem. Maar de vraag is... kun je dit ook bewust anders doen? Yes, dat kan. En dat gaan we je in deze sessies leren. 

Sessie 4: Stemgebruik (deel 2) 

Sommige mensen gebruiken veel lucht en de anderen voegen vaak een kraakje toe aan woorden. Kun je ook leren om lucht te gebruiken als je dit normaal nooit doet? Of juist andersom? Zeker weten! Dat gaan we je in deze sessies leren.  

Sessie 5: Tekstbeleving 

Wat is jouw boodschap in een lied en hoe breng je die over? We gaan deze sessie heel diep in een lied duiken. En stel je moet een lied zingen wat je niks vindt of al honderd keer hebt gezongen, hoe kun je dan alsnog jezelf en anderen meenemen in aanbidding? We gaan je hier stap voor stap in meenemen.

Sessie 6: Stembereik +
Hoog en laag zingen 

Deze sessie zoeken we uit wat jouw stembereik is. Dus hoe hoog of hoe laag jij kunt zingen en hoe je die noten het beste kunt halen. We kennen namelijk de struggle, maar hier zijn praktische tips voor die je gemakkelijk kunt toepassen. Zo kun jij straks helemaal relaxed je lied zingen, omdat je zeker weet dat jij die noot wel haalt.

Sessie 7: Samenzang 

Als je in de kerk in een band zingt, dan doe je dat vaak samen. Hoe zorg je dat het klinkt als een mooi geheel i.p.v. een paar losse stemmen? Voor deze sessie is het natuurlijk heel leuk (en handig) als je samen kunt oefenen, dus wie weet wil jouw vriend(in), collega, of medezanger(es) wel meedoen?  

Sessie 8: Zingen in een (kerk)band 

We willen jou in deze sessie klaarstomen om aan de slag te gaan in jouw (kerk)band. Wat zijn handige dingen om te weten, absolute do’s en don’ts en hoe kun je je hier het beste op voorbereiden? Na deze sessie weet jij de basis zodat je helemaal klaar bent om te starten.  

Ervaringen

Waarom zijn wij de juiste personen om jou te helpen? 

Het afgelopen jaar stond in het teken van ontdekken, ontwikkelen, vallen en opstaan en vooral uitstappen in geloof. De afgelopen jaren hebben wij veel band ervaring opgedaan met Delight Worship door in verschillende kerken aanbidding te mogen leiden. We mochten in kerken veel achter de schermen mee kijken. Daarbij zijn we supermooie dingen tegengekomen, maar hebben we ook veel frustraties gezien. 

Zo weten wij zelf ook dat het deel zijn van een worshipteam ontzettend gaaf is, maar ook dat niet alles vanzelf gaat. Er komt heel veel bij kijken en soms wil het allemaal gewoon even niet lukken. Wij hebben zelf ook het één en ander meegemaakt wat niet lekker liep, en zelfs regelmatig gedachten gehad als: “Ik ben er klaar mee, het gaat toch niet lukken.”  

Wij kennen de onzekerheid, de twijfels, de hobbels in worshipteams en daarom willen wij jou graag verder helpen. Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan, oplossingen gevonden voor onze eigen struggles en dit willen wij nu met jou delen. Of je nu al jaren ervaring hebt of voor het eerst gaat zingen, een goed fundament leggen en een nieuwe start maken heeft altijd zin. We merken dat God door ons heen werkt en wij willen niets liever dan beschikbaar zijn.

IS DEZE CURSUS OOK VOOR MIJ?


JE GAAT STARTEN MET ZINGEN EN WILT EEN GOEDE BASIS 

Jij staat aan het begin van je zangavontuur en wilt gelijk goed beginnen. Je wilt meer leren over zangtechnieken, het overbrengen van een lied, samenzang en het zingen in een band.  


JE ZINGT AL WAT LANGER MAAR WILT VERDER ONTWIKKELEN 

Je wilt niet langer aanmodderen, maar bewust werken aan je zang. Je wilt een laag dieper en zoeken naar hoe o.a. zangtechnieken jou een stap verder kunnen brengen. 


JE BENT ENTHOUSIAST EN KLAAR OM DE INZICHTEN EN SESSIES MET BEIDE HANDEN AAN TE PAKKEN 

Je wilt nu écht aan de slag gaan en verlangt ernaar om het maximale te halen uit je stem. Je bent een doorzetter en oefent tot het lukt. Als jij ergens voor gaat, dan ga je er ook met honderd procent voor.  


JE NEEMT JE ZANGTALENT SERIEUS OMDAT JE DIT VAN GOD GEKREGEN HEBT 

Je verlangt ernaar om het talent wat je van God gekregen hebt zo goed mogelijk te gebruiken en ontwikkelen.  

NOG EVEN KORT MAAR KRACHTIG...

Wat levert deze vocal 
course jou op? 

Aan het eind van dit programma weet je precies wat je moet doen om verder te groeien in je zang en heb je al grote stappen hierin gezet. Je hebt kennis over de basistechnieken en handige tips&tricks voor het (samen) zingen.

Je voelt je daardoor een stuk zelfverzekerder in wat je doet. En misschien wel een van de belangrijkste dingen: je laat het talent wat je van God hebt gekregen niet liggen, maar gaat er mee aan de slag en vermenigvuldigt het.  

INVESTERING

Je investeert €279,- en krijgt hiervoor:

  • Eén jaar toegang tot de 8 online zangsessies
  • Een bijpassend werkboek
  • Een leuk pakketje met o.a. een bubbelbuis
  • Eén persoonlijke Q&A op aanvraag

Vanaf nú kun jij starten met deze online cursus!

*De cursus is alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan deze te delen zonder onze toestemming.

**Wil jij je aanmelden met jouw team, via je kerk, je zanggroep of koor? Dan hebben wij een speciale korting voor je! Stuur ons even een berichtje via het contactformulier voor meer info.

Heb jij nog een vraag?

Is er iets nog niet duidelijk of wil je graag even bellen over of dit echt iets voor jou is? 
Laat het ons even weten en dan nemen we contact met je op.
Contact

crossmenuchevron-down