SHOP

Over ons

Wij stellen ons hier kort aan je voor zodat je een idee krijgt wie de gezichten zijn achter Delight Coaching.

Britt Walinga

“Hoi! Ik ben Britt, een van de gezichten achter Delight Coaching. Ik ben getrouwd met Marnix en woon in Den Haag. Ik houd van goede gesprekken, zingen, veel lachen en van grote dromen. Met zingen ben ik begonnen toen ik twaalf jaar was. Met een bonzend hart heb ik mij toen aangemeld voor de tienerband in de kerk. In het begin vond ik iedere repetitie en elke dienst mega spannend en zong ik zo zacht mogelijk zodat niemand het kon horen als ik een foutje maakte. Na een tijdje kwam ik steeds meer los en ontdekte ik dat zingen echt een van mijn grootste passies was. Ik vond wat mensen waarmee ik samen muziek kon maken en begon onze band: Delight Worship. Met Delight kon ik groeien, fouten maken, leren, nieuwe plekken zien en ontdekken waarom ik zingen zo tof vind om te doen. Ik ontdekte dat er kracht zit in aanbidding, dat wanneer ik zing, er echt iets verandert. Dat ik met mijn stem mensen kan raken, dat er iets verandert in mijzelf maar soms ook in de ander. Maar boven alles dat ik weet dat God ervan geniet als ik Hem aanbid.  

Naast zingen, houd ik ook van mensen. Ik kan urenlang vanaf een terrasje mensen kijken. Ervan genieten dat iedereen anders is en zoeken naar het moois wat die persoon weer anders maakt dan de ander. Ik word er blij van als ik zie dat mensen doen waarvoor ze gemaakt zijn. Als mensen zien hoe bijzonder ze zelf zijn en hun hart achter na gaan, ook al lijkt een droom soms te groot. Daarom vind ik het ook zo tof om mensen te helpen, als dit even niet zelf lukt. Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie heb ik geleerd hoe ik mensen kan helpen om hier echt stappen in te maken. Ik wil luisteren, praten, samen zoeken en ontdekken, maar de ander ook echt in actie zetten.” 
Foto van Britt Rodenburgh

Suzan Kok

“Hoi ik ben Suzan, getrouwd met Timothy. Ik ben gek op muziek, gezelligheid, mensen helpen en me 100% inzetten voor iets waarin ik geloof. Van kinds af aan ben ik al bezig met muziek. Mijn 3 zussen hebben vroeger als kind vaak om mijn zelfgemaakte liedjes gelachen. De douchkop was mijn grootste vriend. Deze passie mocht ik al snel gaan uiten in de kerk, bij een organisatie die door het land ging om daar over God te vertellen door muziek heen en later bij de band Delight. Hierdoor heb ik veel verschillende kerken gezien, en met meerdere bands samengespeeld. Daar ontdekte ik al snel dat er nooit één goede manier is om God te aanbidden, maar dat er juist veel meer bestaan.   

Een aantal jaar geleden heb ik de Royal Mission bijbelschool en later de Mozaïek Worship College gedaan, waarin ik er nog meer achter gekomen ben waar God mij voor roept. Ik wist dat vroeg of laat God mij zou gaan roepen om het land te dienen met mijn talenten. Het is altijd spannend om daar gehoor aan te geven. Maar gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen en weet ik dat God bij alles aanwezig zal zijn.  

De combinatie van muziek, coaching en persoonlijke begeleiding vind ik tof. Ik denk dat alles met elkaar verweven zit en dat als je op het ene vlak groeit de andere vlakken ook daarin meegaan. Dat is ook de reden waarom ik geloof dat alleen mooi zingen, een instrument bespelen of een ander talent niet alles omvattend is. Juist de persoon achter het talent maakt het af.” 

Contact

Neem gerust contact met ons op
Contact
crossmenuchevron-down