SHOP

Referenties

Deel je ervaring

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Facebook reviews
Google reviews

Referenties

Shirley Rietveld

Ik ben zo blij en dankbaar voor de zanglessen bij Delight Coaching. Zowel op persoonlijk als op Geestelijk niveau heb ik dankzij hun veel groei doorgemaakt. Ze zijn getalenteerd, betrokken, meedenkend en bemoedigend! Zo fijn!

Lees verder

Karst

Ik zou zeggen tegen mensen die twijfelen om de zang cursus te gaan volgen:
Doe het gewoon, je zult merken dat je er zeker wat aan hebt!
Lees verder

Marianna Lipjes

Ik heb hele leuke en leerzame sessies gehad. Britt stelt goede vragen die je aan het denken zet. Ook de oefeningen die je moet doen vond ik bijzonder goed. Die hebben mij veel inzicht gegeven, hoe de dingen aan te pakken. Wil je met iets aan de slag en kom je er alleen niet uit dan zou ik zeker britt inschakelen voor coaching.

Lees verder

Anne

Wat ben ik blij dat ik Britt en Suzan ben tegengekomen in mijn zoektocht naar (online) zanglessen. Ze stralen zoveel enthousiasme en passie uit tijdens de zanglessen. Ik kan helemaal mezelf zijn en mijn zelfvertrouwen m.b.t. het zingen voor anderen is enorm gegroeid. Elke les leer ik weer nieuwe dingen. Ze weten precies waar ik aan kan werken en dat zelfs door een beeldscherm heen. Britt en Suzan hebben ontzettend veel, leuke praktische tips die makkelijk toe te passen zijn. Ik heb al een aantal ontzettend gave zanglessen gehad met bijzondere gesprekken. Mijn laptop klap ik elke keer weer dicht met een glimlach en zie dan alweer uit naar de volgende les. Zeker een aanrader!

Lees verder

Daniela

Wat ik fijn vond aan de lessen is dat ik altijd iets nieuws leerde. Ze hadden onwijs veel inzicht in wat mijn stem nodig had. Daarnaast hebben zij mij geholpen mijn angst om te zingen te overwinnen en mijn stem terug te vinden. Dit heeft mij als persoon enorm bekrachtigd.

Lees verder

Eveline Nugraha

Ik vind de zanglessen bij Delight Coaching erg fijn, omdat Britt en Suzan hele leuke mensen zijn. Bij hen voel ik me altijd welkom en op mijn gemak. Tijdens de zangles kan ik me daardoor goed ontspannen, waardoor mijn zangkwaliteit ook weer verbetert. Ze kunnen kritisch observeren waar mijn zwakheden liggen en komen met veel ideeën hoe we daaraan kunnen werken, maar geven ook veel ruimte voor mij om mijn eigen liedjes te kiezen en te vragen waarin ik zou willen groeien.

We hebben veel aandacht besteed aan ademhalingstechnieken en ik heb gemerkt hoe belangrijk dat is. Ik heb ook geleerd dat veel aspecten met een bijna psychologisch trucje verholpen kunnen worden, zoals het doen alsof je schildert met je vinger om vloeiender te zingen, of naar beneden wijzen wanneer je hoog moet zingen. Het heeft mij bewezen dat stemgebruik en mindset minstens net zo belangrijk zijn als je stembereik.

Ik zou deze zanglessen aan iedereen aanraden die serieus wilt leren zingen. Ik heb onwijs veel geleerd in een korte tijd en ben zelfzekerder geworden in mijn zangkunst. Zeker als je christen bent, zou ik Delight Coaching aanraden, omdat Britt en Suzan ervaring hebben in aanbidding leiden. Ik vond het heel tof om het met ze te hebben over tekstbeleving, en om dat te kunnen doen met een aanbiddingslied was heel speciaal.

Lees verder

Martijn Blom

Ik heb veel waarde gehaald uit de coachingsessies met Britt. Ze stelt vragen die je aan het denken zetten en je helpen je doelen te behalen. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat de coaching heel praktisch is ingericht met oefeningen die je dingen duidelijk maken en meteen te gebruiken zijn in het dagelijkse leven. Voor mezelf betekent dit dat ik geleerd heb om niet de gedachten van anderen (negatief) in te vullen, waardoor ik een stukje positiever en zelfverzekerder in het leven kan staan. Ik raad het zeker aan voor als je jezelf wilt verbeteren!

Lees verder
crossmenuchevron-downcross-circle